Mini projectie LED lamp BIZ 625 051

Met zijn maximale kracht en miniformaat combineert deze projectie lamp een uitzonderlijke lichtkwaliteit voor bouwplaatsverlichting en een ultracompact ontwerp waardoor hij overal mee naartoe kan worden genomen.

OnTDEK

Neklamp LED

BIZ 625 050

Geïnspireerd door leeslampjes, verdubbelt deze neklamp het lichtveld dankzij zijn 2 koppen. De gebruiker kan zelf de 2 flexibele benen zodanig naar behoeften aanpassen, en waarbij de gewenste stand blijf staan voor de perfecte verlichte omgeving dankzij het vormgeheugen. De voet van de lamp is gemagnetiseerd, waardoor deze bijvoorbeeld in een elektriciteitskast kan worden bevestigd en de 2 lampen naar wens kunnen worden gericht om moeilijk bereikbare plekken te verlichten. Deze lamp wordt opgeladen middels een USB-C lader.

Lamp double sided BIZ 625 055

Compact, deze 3-in-1 lamp past in de palm van de hand en heeft twee lichtbundels afhankelijk van de toepassing: een zeer smalle bundel van 10 ° om een​​heel precies gebied met veel licht te inspecteren, en anderzijds een bredere bundel met 120 ° om een ​​groter gebied te verlichten. Daarnaast is er aan één zijde de mogelijkheid om gevarenzones te signaleren of een lopende interventie te waarschuwen dankzij de geïntegreerde rode LED. Deze dubbelzijdige lamp wordt opgeladen middels een USB-C lader.

ONTDEK
Bouwlamp op driepoot BIZ 625 048

Deze armatuur is ingeklapt slechts 90 cm en kan in gebruik tot 2 m hoog worden ingezet. Tevens is de bouwlamp gemakkelijk te dragen door zijn brede zijhandgreep. Voorzien van twee LED lampen die elk 2500 Lumen uitstoten. Elke armatuur kan 340 ° worden gedraaid.

ONTDEK