Uw browser is verouderd!

Uw browser moet geüpdate worden om Bizline goed te kunnen weergeven.

Nu updaten

×

SAMEN EEN DAGJE UIT NAAR DE WINTER EFTELING

SAMEN EEN DAGJE UIT NAAR DE WINTER EFTELING
SAMEN EEN DAGJE UIT NAAR DE WINTER EFTELING Dit jaar is Bizline ook van de partij op de Winter Efteling wat staat voor een gezellig dagje uit met de familie. Dit is een dag die jaarlijks word georganiseerd door Rexel in samenwerking met alle participerende merken. Wilt u ook mee naar de Winter Efteling?

Door gewoon simpelweg de producten van BizLine bij Rexel Nederland aan te kopen, spaart u automatisch mee voor de puntentelling. Bij 10 punten heeft u al een eerste kaartje verdiend,  waarbij u eenmalig het tweede kaartje van Rexel cadeau krijgt!

Extra snel sparen kan ook? Kijk hier voor de speciale actieproducten waarmee u zelfs 2 punten kunt verdienen en zelfs 3 punten als u de bestelling plaatst via de app, webshop of aan de balie te bestellen. Check voor de volledige spelregels en voorwaarden op https://www.rexel.nl/nln/we   Winacties deze dag met BizLine! Op deze mooie dag ontvangen wij onze klanten op het theaterplein, waar u ook de BIZ’Chalet zult vinden. Bij de stand van BizLine kunt u op deze dag leuke prijzen winnen voor het hele gezin. Wat staat er op het spel? Wij zullen o.a. een volledig gevulde gereedschapskoffer BizLine gaan verloten als hoofdprijs, een pannenset, Skateboards, Step Razor Kids Powerwing en vele andere leuke prijzen. Welk spel is er te spelen? Om te beginnen staat deze dag in een teken van samenzijn en is dit natuurlijk een pretpark waar vooral de kinderen voorop staan, en hierbij de kleurplaat BizLine een onderdeel van is voor de winactie, dus laat de kinderen deze vast inkleuren. Lever je kleurplaat op 19 januari 2019 in tijdens de Winter Efteling-dag met BizLine, deel je kleurplaat op je Facebookpagina en tag BizLine Nederland. Schijf duidelijk op de achterkant van de kleurplaat je naam, leeftijd en telefoonnummer waar jij 19 januari 2019 op bereikbaar bent, zodat wij je kunnen informeren of je één van de winnaars bent. Veel succes! Download hem hier! Ook is er een leuke ‘hoeveel zit er in deze……?’ waarbij je kans maakt op de hoofdprijs, dus vergeet deze vooral niet te komen doen bij onze stand! En als laatste kun je op de foto als een echte elektricien, installateur, voorman, vakman of Bob de Bouwer ???? Ja, hiermee kun je wel hele leuke prijzen winnen voor het hele gezin. Dus kom snel die dag een foto schieten en deel deze via de hashtag #BIZLINEWEREXEL  
offre_visuel