Uw browser is verouderd!

Uw browser moet geüpdate worden om Bizline goed te kunnen weergeven.

Nu updaten

×

10.000 klapper met gratis Sonos Play 1 speaker

10.000 klapper met gratis Sonos Play 1 speaker

10.000 klapper met gratis Sonos Play 1 speaker

Ook wel eens met de gedachte rondgelopen om je muziek in je gehele huis te kunnen beluisteren? Nou dat kan al namelijk met de Sonos Play 1 speaker die je letterlijk overal kunt neerzetten, op een boekenplank of in je keuken terwijl je het eten aan het klaarmaken bent. De verbinding gaat middels het wifi signaal en hupsakee streamen maar. Wij bij BizLine vonden het wel een leuk idee om nou eens een keer met een te gekke actie te komen, zodat jij ook kunt genieten van knalharde muziek met BizLine. Wat moet je doen? Koop nu vast uw 10.000 must haves in bij BizLine en ontvang de GRATIS Sonos Play 1 speaker t.w.v. € 179,- (adviesprijs) er gratis bij! 10.000 artikelen die u elke dag nodig hebt voor een scherpe prijs en in een handige opbergbox. Nieuwsgierig geworden en wil jij ook zo’n gratis Sonos Play 1 speaker? Nou check dan direct de pagina op de web shop van Rexel en schrijf u in nu het nog kan, deze actie loopt namelijk af op 10 december 2018! Meer info Knalharde muziek van BizLine uit je luidspreker met de BizLine spotify playlist!
offre_visuel