Uw browser is verouderd!

Uw browser moet geüpdate worden om Bizline goed te kunnen weergeven.

Nu updaten

×

Product van de maand – December 18

Product van de maand – December 18

Bizline LED Schijnwerper 10 W oplaadbaar

Deze zeer energiezuinige oplaadbare BizLine LED breedstraler heeft een hoge lichtsterkte van 700 Lumen. De accu-bouwlamp is gemakkelijk op te laden met de bijgeleverde auto- en thuisoplader. Daarnaast kunt u deze schijnwerper zowel binnen als buiten gebruiken en is volledig stofdicht en sproeiwater bestendig. Geen lange kabels waarover u kunt struikelen of losse accu’s die u moet inklinken, want dankzij het geïntegreerde Li-ion-accupack is deze breedstraler zeer flexibel te gebruiken. Technische details Beschermingsgraad: IP44 Vermogen: 10 W. Levensduur: 30000 u. Lion accu 7.4 V / 2200 mAH. Lader inlaatspanning: 100-240 V AC. Lader uitlaatspanning: 12 V DC. Autonomie van 2.5 u. Geleverd met een netlader en een autolader. 180° draaibaar. => Ik profiteer mee!
offre_visuel