Uw browser is verouderd!

Uw browser moet geüpdate worden om Bizline goed te kunnen weergeven.

Nu updaten

×

PRODUCT VAN DE MAAND : #BIZDUCTTAPECHALLENGE

PRODUCT VAN DE MAAND : #BIZDUCTTAPECHALLENGE

BIZLINE Duct Tape grijs 25 M

Multifunctionele vinyltape van polyethyleen, met kleefmiddel van natuurlijk rubber. Handig voor het verbinden en herstellen van PVC leidingen. Vochtbestendig en geschikt voor het isoleren van thermische isolatie op ventilatiebuizen. Technische details: Afmetingen: 50 mm x 25 m x 0.30 mm. Breukbelasting: 58 N/cm. Breukverhouding: 112 %. Kleefvermogen: 4.5 N/cm. Temperatuurvastheid: -20 °C tot +65 °C. Zeer goed bestand tegen warmte en vocht. Verhoogd kleefvermogen. Met de hand afscheurbaar.  

Waar je deze tape wel niet allemaal voor kan gebruiken?

Plak jij wel eens wat met Duct Tape? Nou je wilt niet weten wat er allemaal mee afgeplakt wordt. Je komt de gekste voorbeelden tegen op het wereldwijde web, hieronder enkele voorbeelden die wij tegenkwamen. Wij zijn benieuwd waar jij de Duct Tape voor gebruikt en in welke toepassingen dit bij jouw werkzaamheden voorkomen. #bizducttapechallenge Doe ook mee met deze uitdaging en laat ons weten waar jij allemaal deze Duct Tape voor gebruikt! Deel je foto op sociaal media (Facebook, Instagram of Twitter) tag BizLine hierin met de hashtag en maak kans op leuke prijzen.
offre_visuel