Uw browser is verouderd!

Uw browser moet geüpdate worden om Bizline goed te kunnen weergeven.

Nu updaten

×

BizLine presenteert u de nieuwe lijn aan verlichting, efficiënter en zuiniger!

BizLine presenteert u de nieuwe lijn aan verlichting, efficiënter en zuiniger!
BizLine presenteert u de nieuwe lijn aan verlichting, efficiënter en zuiniger!
  • Nieuw gamma handlampen met oplaadbare accu’s;
  • Een modern design, compact en stootvast;
  • Hoogwaardige performance dankzij LED technologie;
  • Uitgebreide autonomie;
  • Diverse ophangmogelijkheden ;

Bizline Oplaadbare LED-werklamp 30 W / IP54 | BIZ 625 026 


De handige en perfecte halogeen vervanger namelijk een oplaadbare LED werklamp, bouwlamp hoe je hem dan ook wilt noemen. Deze 30W ledlamp heeft een hoge lichtopbrengst voor ’t tijdelijk verlichten van de ruimte. Heeft een IP-waarde spatwaterdicht en stofvrij. Eventueel met driepoot / statief uit te breiden (BIZ 625016). De perfecte vervanger voor halogeen bouwlamp, makkelijk in omgang, veiliger dan halogeen en een besparing op de energierekening! Bekijk hier alle productkenmerken.

Bizline FLOODLIGHT LED 10W RECHARGEABLE | BIZ 625 027


Een zeer compacte en stootvaste handlamp voor de wat langere werkzaamheden. Met een mogelijke autonomie tot 6 uur en maximaal 1100 Lumen heb je met de 10 watt lamp voldoende lichtopbrengst voor een hele dag. Tevens is hij voorzien van een powerbank, en laadt je met gemak je smartphone op. Daarnaast is hij nog voorzien van een verstelbeugel voor een uitbreiding op statief en plak je hem aan iedere metalen bint gemakkelijk vast dankzij zijn supersterke magneet. Bekijk hier alle productkenmerken.

Bizline INSPECTION LAMP LED 3 IN 1 RECHARGEABLE | BIZ 620 262


De 3-in-1 inspectielamp van BizLine verspreidt een natuurlijk licht dat kleuren niet veranderd. Ideaal voor werkzaamheden aan bijvoorbeeld de carrosserie, maar ook voor andere soorten van inspecties. De draadloze inspectielamp verspreidt een stabiel licht van 450 lumen en heeft een autonomie van maximaal 5 uur. Dankzij deze 3-in-1 lamp kunt u inspecties uitvoeren met zowel warm licht als bij koud licht voor donkerdere oppervlakken(6500K) en heeft hij een 3e en laatste belichtingsstand voorop om in smalle toegangen te schijnen. Met de 360° draaibare ophanghaak en magneet kun je deze aan alles bevestigen. Bekijk hier alle productkenmerken.

Bizline HAND LAMP LED MULTIFONCTION RECHARGEABLE | BIZ 620 263


Compact en kleine multifunctionele looplamp die tegen een stootje kan. Zijn lichtopbrengst in 3e modus is maximaal 420 Lumen en heeft een autonomie van 3 uur. Bij de lagere standen gaat deze lamp meer dan 30 uur mee, zonder hem te hoeven opladen. Zijn rubberen coating zorgt voor betere slagvastheid en door zijn verschillende bevestigingsmogelijkheden, zowel met ingebouwde haak, magneet of verstelbare voet is deze overal inzetbaar. Bekijk hier alle productkenmerken.

Bizline INSPECTION LAMP LED RECHARGEABLE | BIZ 620 261 


Handig klein en vooral handzame LED cliplamp. 4 leds aan de voorkant en 1 op de kop voor in totaal 3,5 uur verlichting, uiteraard bij volledig opgeladen batterij. Bijvoorbeeld om aan je overall op borsthoogte    de 90° draaibare clip te plaatsen en je handen vrij te hebben. Tevens is de clip voorzien van ingebouwde magneet.  Bekijk hier alle productkenmerken.

Bizline LED POCKET INSPECTION LIGHT | BIZ 620 260


Altijd en overall je inspectie lampje mee. Magnetischte clip en 180° draaibaar op 3x AAA 1.5V batterijen. Heeft een autonomie van 8 uur en 120 Lumen. Bekijk hier alle productkenmerken.

Bizline LED SCHIJNWERPER 10 W OPLAADBAAR | BIZ 625 025


Deze zeer energiezuinige oplaadbare BizLine LED breedstraler heeft een hoge lichtsterkte van 700 Lumen. De accu-bouwlamp is gemakkelijk op te laden met de bijgeleverde auto- en thuisoplader. Daarnaast kun je deze schijnwerper zowel binnen als buiten gebruiken en is volledig stofdicht en sproeiwater bestendig. Geen lange kabels waarover u kunt struikelen of losse accu’s die u moet inklinken, want dankzij het geïntegreerde Li-ion-accupack is deze breedstraler zeer flexibel te gebruiken. Bekijk hier alle productkenmerken.
offre_visuel