Uw browser is verouderd!

Uw browser moet geüpdate worden om Bizline goed te kunnen weergeven.

Nu updaten

×

Vermijd diefstal en beveilig uw bedrijfswagen!

Vermijd diefstal en beveilig uw bedrijfswagen!

BizLine gaat voor veiligheid zo ook voor uw bedrijfswagen. Neem de juiste beslissing en voorkom dat uw bestelbus wordt opengebroken. De gemiddelde installateur heeft een behoorlijke voorraad en diverse gereedschappen en machines voor een klein fortuin in hun bedrijfsauto liggen en dieven weten dit. Maak het ze niet te gemakkelijk en plaats een extra effectief beveiligingssysteem. 

De BIZ’Hand- en Autolock is een bestelwagen beveiligingsoplossing welke eenvoud, betrouwbaarheid en flexibiliteit in één systeemslot combineert. 

Vanzelfsprekend, gebruik je gezonde verstand:  

  • Laat geen kostbaar gereedschap achter in uw voertuig;  
  • Parkeer uw voertuig niet op donkere plaatsen;  
  • Bewaar goed uw aankoopbonnen van uw gereedschap, zoniet vraag ze op bij rexel.nl en print ze uit voor uw administratie;  
  • Vermijd routine en wees bewust …  

Deze verstandige tips zijn niet van gisteren, en hebben dieven allang andere methoden gevonden! 

De verzekeringsmaatschappijen eisen steeds meer in de kleine lettertjes ten aanzien van preventie om het voertuig te beveiligen en om deze reden is een eenvoudige, betrouwbare en snelle oplossing geen overbodige luxe. Installeer zelf daarom een anti-diefstalslot op de achterdeur en/of de zijdeur en beperk zoveel mogelijke risico’s.  

Onze HANDLOCK en AUTOLOCK deurslotenweliswaar zichtbaar en afschrikkend, hebben een ontwerp dat perfect integreert met de kleur van uw bedrijfsvoertuig. Ze verstoren het uiterlijk van het voertuig niet. 

Tegelijkertijd zijn de sloten gemaakt van hufterproef roestvrijstaal met een inbraakwerende anti-boor plaat en bestand tegen elk hulpmiddel voor inbraak. De koevoet of een metalen balk zijn nu veilig voor uw uitrusting, gereedschappen en materialen in uw bedrijfswagen.  Onze inbraakwerende sloten kunnen worden geïnstalleerd op de achterdeur van het voertuig, maar ook op de zijdeur voor totale veiligheid. 

Dus wat zijn de verschillen tussen onze twee modellen: 

1. Het HandLock systeem. 

Afneembaar model. BIZ 701 500

 

HANDLOCK SOLO voorzien met 2 identieke sleutels 

. Model BIZ 701 501 

HANDLOCK DUO voorzien met 3 identieke sleutels voor beide sloten.  

   
2. Het Autolock systeem. 

Vast model. BIZ 701 502

AUTOLOCK SOLO voorzien met 2 identieke sleutels 

. Model BIZ 701 503 

AUTOLOCK DUO voorzien met 3 identieke sleutels voor beide sloten.  

 

De voordelen van een AUTOLOCK systeem 

Twee beveiligingsconfiguraties: 

  • Automatische functie, duw of schuif de deur dicht en vervolgens is uw slot vergrendeld! 

Deze oplossing is praktisch wanneer de vakman zijn armen vol heeft (deur open, sleutel in centrale positie en vervolgens dichtslaat) of wanneer hij zich in een risicogebied bevindt. 

  • De schakelbare functie 

De vakman kan besluiten om het deurslot open te laten als zijn bedrijfsvoertuig zich in een beveiligde omgeving bevindt en hij meerdere keren toegang tot zijn voertuig moet hebben om bij zijn gereedschap te kunnen, zonder elke keer zijn sleutels te moeten pakken. 

Afhankelijk van de configuratie van uw bedrijfsvoertuig, uw budget en uw gebruik als onderhoudsmonteurinstallateur of loodgieter kunt u kiezen uit deze 2 opties.

Documentatie & hulpmiddelen

offre_visuel