Uw browser is verouderd!

Uw browser moet geüpdate worden om Bizline goed te kunnen weergeven.

Nu updaten

×

 • Electriciens sans frontières

  Electriciens sans frontières is een NGO van algemeen nut voor internationale solidariteit die al 30 jaar lang ontwikkelings-, herstel- en expertiseprojecten leidt in de verste uithoeken van de wereld.
  Door elektriciteit aan te leggen en cursussen op dit gebied te geven, maakt zij van energie een werkende kracht voor ontwikkeling door bij te dragen aan de verbetering van de levensomstandigheden van de armste bevolkingsgroepen.
  BizLine ondersteunt deze NGO sinds 2012 en zal met name in 2016 een deel van het project Phôngsali in het noorden van Laos financieren.

  Meer weten
 • Worldskills France

  De WorldSkills Competition – in Nederland beter bekend als het Wereldkampioenschap voor Beroepen - een internationale competitie die om de 2 jaar georganiseerd wordt op één plek, steeds in een ander land. Jonge vakmensen van onder de 23 jaar komen hierbij tegen elkaar uit in een veertigtal beroepen op het gebied van techniek, technologie, ambachten en diensten.
  BizLine steunt deze jongeren als officiële partner en partner voor de beroepssector Elektrische Installaties van WorldSkills France.

  Meer weten
offre_visuel